Nachtraven

design conspiracy

logo_raaf

Nachtraven is een interieur en grafische ontwerpstudio uit Mechelen.
Met focus op interieur, bouw en afwerking voor horeca, winkels & kantoren. We ontwerpen volwaardige hospitality ervaringen in de taal van uw merk, uw identiteit en voor uw doelgroep. Het interieur en grafische werk integreren we naadloos.
Een nieuw verhaal of een nieuw renovatie hoofdstuk? We schrijven het met u. 

Experience design

Voor bijna alle plekken, commerciële ruimtes, restaurants, hotels, kantoren is de ervaring om er te vertoeven veel belangrijker geworden dan enkel het hoofddoel alleen. Kopen, eten of werken, dat kunnen we thuis ook. Ontwerpen vanuit het waarom, de meerwaarde, het concept, is cruciaal voor een succesverhaal. 

We luisteren, sturen en stroomlijnen het proces. Integreren alle facetten. Van de ontwerpfase tot de sleutel op de deur, het logo op de gevel, de tafel en het bord onder de maaltijd, de kunst aan de muur. Wij ontwerpen herinneringen.

Interieur design

 

Van de briefing naar de tekentafel, vlotjes langs 3D-renders en video visualisaties. Langs u voor feedback, naar prijzen en offertes, beetje praten en dan bouwen. U bouwt of wij bouwen. Alles onder onze vleugels is geen problemen, enkel situaties, transparantie en peace of mind.

Branding

 

Concept, identiteit en interieur brengen we naadloos samen onder uw identiteit. Een merk dient immers overal dezelfde taal te spreken. Online, op uw gebouw, binnen, buiten of op toilet…

Grafisch ontwerp

 

Ondersteunende visuals in 3D, 2D of bewegend beeld. Voor onze of uw presentaties of brochures. Brochures, websites, illustraties misschien, voor een marketing campagne of als kunstwerk aan de wand. Esthetiek zit in ons DNA, mooie dingen maken vinden we fijn.

Hieronder nog..

..leuke plaatsen en projecten waaraan we werkten. Misschien kunnen we eentje bezoeken samen en het hebben over jouw project?