Batteliek, a micro brewery in church. A religion we can get behind.

En een unieke plek waarin beleving centraal staat en verschillende functies samenkomen. Een uitdaging dus ook.

Een microbrouwerij, - stekerij en limonaderij met resto in de voormalige kerk van Battel. Een door en door Mechels project van stadsbrouwerij Het Anker.

Nachtraven ging aan de slag met het interieurplan van het Mechelse bureau Kennes+Elegeert en voerde enkele belangrijke wijzigingen door.

We deden een volledige functieanalyse van het interieur, versleepten de toog, die achteraan in de ruimte stond, letterlijk naar het midden en creëerden een store-in-store winkelhoek.

Ook het tafelplan, de posities van los en vast meubilair en het terrasontwerp dragen vandaag een duidelijke Nachtraven-stempel.

Merkervaring, flows en rendement.

Waarom? Voor een betere flow van bezoekers en medewerkers en een beleving waarover nog lang nagepraat wordt. In samenwerking met de graphic designers van De Bemanning ontwierpen we daarom ook een look en feel die volledig past bij onze ruimtelijke ingrepen.

Dat resulteert dan weer in optimaal functionerende ruimtes en een hoger rendement. Simple as that! Met deze ingrepen creëerden we ook een vrij zicht op de brouwzaal die vandaag de plaats van het altaar inneemt. Ook de gedeeltelijk gerecycleerde materialen die we op verschillende plaatsen in Batteliek gebruikten, komen nu veel beter tot hun recht.

Batteliek
Wolverbosstraat 42
2800 Mechelen

Make the transformation
like these epic brand before you.